Hej på dig

 

Norrlandskakel är ett företag i Umeå som arbetar med badrumsrenoveringar åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Sedan företaget startades 2012 har vi jobbat hårt med, förutom att göra bra jobb, bygga upp en marknadsföring som helt går ut på att vi förlitar oss på att nöjda kunder sprider budskapet vidare om oss. Idag har vi en stor kundbas i Umeå och vi jobbar hela tiden med att finslipa företaget till att bli mer effektivt.

För att kunna bedriva vår verksamhet tillfredsställande erbjuder vi hantverkare som har rätt känsla för kundens behov och använder sig av den kommunikation som behövs för att kunden ska känna sig trygg genom hela byggtiden. Samtliga av våra hantverkare har våtrumscertifikat och har genomgått kurser hos byggkeramikrådet samt hos våra leverantörer som tillhandahåller tätskikt.

Offerter som skickas ut är specificerade i varje arbetsmoment, både arbetskostnad och materialkostnad, det gör att ni som kund har lättare att förstå offertens innehåll samt att det blir lättare för oss att revidera en offert där kunden vill utföra lättare moment själv (t ex intäckning, utrivning, bortforsling av skräp)

Är ni intresserad av att få en offert på ert badrum rekommenderar vi att ni ringer eller mailar oss.

 

 

Kontakta oss

Besöksadress
Lärlingsgatan 18
90422 Umeå

Postadress
Lärlingsgatan 18
90422 Umeå

Telefon
070-299 24 78

E-post
johannes@norrlandskakel.se

Öppettider
Vardagar 09:00 – 15:00